Pehar, pet  velikih zlatnih medalja i pet diploma za Kindergarden
Pehar, pet velikih zlatnih medalja i pet diploma za Kindergarden

Internacionalna predškolska ustanova Kindergarden je na 15. Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu primila nagrade u više kategorija

Beograd i ove godine može da se pohvali jedinstvenom predškolskom ustanovom koja četiri godine za redom dobija odlikovanja za kvalitet pružanja usluga iz ove oblasti.

KinderGarden je među retkima iz naše zemlje i Beograda koji može da se pohvali izuzetnim dostignućima na kojima mnogi mogu da nam zavide.

Pored velike zlatne medalje iz 2017. godine, tri zlatne medalje i jednim peharom iz 2018. godine i  na četiri velike zlatne medalje, četiri diplome i poveljom iz 2019. godine na  ovogodišnjem Međunarodnom sajmu obrazovanja KinderGarden odlikovan je sa čak pet velikih zlatnih medalja, pet diploma i peharom.

Odlikovanja su za originalnost i inovativnost, izgled objekta, opremljenost didaktičkim sredstvima i prostor prilagođen uzrastu, promocije i prezentacije, humanitarne aktivnosti, promovisanje zdravog i fizički aktivnog stila života, istraživački projekat sa Filozovskim fakultetom u Beogradu.

Adaptacija deteta na vrtić ili jasle
Didaktička tabla – „Otkrivalica“