ENG / SRB
cloud

Kindergarden predškolska ustanova

Img

Kindergarden vrtić

Kindergarden predškolska ustanova

Mi smo internacionalni vrtić koji se nalazi na samom vrhu svetskih standarda u oblasti predškolskog vaspitanja. Kindergarden tim stručnih saradnika i vaspitača primenom savremenih metoda u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, neguje i poštuje individualnost i podstiče pravilan rast i razvoj svakog deteta.

Privatna predškolska ustanova „Kindergarden“ se nalazi u centru grada, u neposrednoj blizini Botaničke bašte „Jevremovac“. Prostire se na 2000 m2, poseduje veliko dvorište opremljeno tartan podlogom, multifunkcionalnim spravama i brojnim rekvizitima za slobodnu igru.

Prostor za boravak dece je bezbedan i funkcionalan, opremljen adekvatnim sredstvima usmerenim podsticanju celokupnog razvoja dece. Prostorije su prostrane i osvetljene dnevnom svetlošću, pružaju i omogućavaju slobodno kretanje i igru. U prizemnom delu zgrade nalazi se potpuno opremljena fiskulturna sala sa najmodernijim rekvizitima za realizaciju fizičkih aktivnosti (ripstol, kozlić, veštačka stena, grede itd), igraonica sa lavirintom za internu upotrebu, pozorišna bina za dramsko izražavanje, prostor za realizaciju vaspitno-obrazovnih aktivnosti i muzičkih radionica sa Orfovim instrumentarijumom, senzorni stolovi za podsticanje razvoja čulnog opažanja. Na prvom i drugom spratu nalaze se prostori za vaspitno-obrazovni rad sa decom vrtićkog uzrasta, koji su u skladu sa svim razvojnim potrebama i specifičnostima dece predškolskog uzrasta, odvojena trepezarija za obroke i odvojena prostorija za popodnevni odmor dece. Na trećem spratu, na kojem borave deca jaslenog uzrasta pored prostorija za dnevni boravak i vaspitno-obrazovne aktivnosti, sobe za spavanje i trepezarije, postoji posebno dizajniran senzomotorni bazen za ljuljaškom, mekanim i prilagođenim rekvizitima u kojem deca slobodno razvijaju sve veštine sa akcentom na razvoju motorike i stabilnosti.

Pružamo: individualizovani pristup, savremeni pristup procesu vaspitanja i obrazovanja, različite programe saradnje sa porodicom, saradnju sa okolinom, državnim ustanovama, kontinuirano stručno usavršavanje i praćenje svetskih trendova iz oblasti obrazovanja. Raznovrsnost podsticaja razvoju i učenju obezbeđeni su sadržajima svih programa koji se realizuju u okviru vrtića.